KAATSTRAAT IN BEWEGING

Utrecht heeft eigen sportboulevard

De Utrechtse Kaatstraat is volop in beweging. Ook letterlijk, want als je inmiddels érgens stevig kan sporten is het wel in dit stukje van de buurt Pijlsweerd. Met FIG, Reflex Training, de bbb health boutique, Rocycle en Fit for Free om de hoek heeft de Kaatstraat zich in rap tempo ontwikkeld tot dé sportboulevard van Utrecht.

Het heeft even geduurd, maar de Kaatstraat transformeert op dit moment van de ooit zo saaie verbindingsweg met kantoorpanden naar een prettige verblijfsomgeving met woningen, horeca en sportfaciliteiten. Juist die laatste zetten de toon, omdat het sportaanbod er inmiddels opvallend groot en gevarieerd is. Van een sportclub voor vrouwen, een zelfverdedigingscentrum en een high intensity workout tot een food & gym bar en een complete sportschool om de hoek: de Kaatstraat van nu nodigt uit tot meer beweging en Utrechtse Zaken helpt je kiezen.

Reflex Training Utrecht: sterker in het leven

Voor iedereen die fit, gezond én veilig wil blijven, is er Reflex Training Utrecht. Met een afwisseling van ‘Self Defense’ en explosiviteit- en krachttraining leer je hier je doelen te bereiken en sterker in het leven te staan. Met Krav Maga bijvoorbeeld, één van de snelst groeiende zelfverdedigingssporten ter wereld. Een efficiënte en effectieve no-nonsense methode om een aanval af te wenden. Een groepsles geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Ook voor kickboksen, bokszaktrainingen, zelfverdediging voor vrouwen en personal training is dit jouw adres.

Lees hier het hele artikel.

Synthia Stoffer