Kickboksen

Kickboxing_Reflex Training Utrecht.jpg

....Kickboksen is een goede manier om met je lichaam bezig te zijn én om je zelfvertrouwen te vergoten. Wij bieden kickbokstrainingen aan Jongeren vanaf 10 tot 15 jaar én aan volwassenen.

We gaan in op de verschillende kickbokstechnieken en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Kickboksen heeft een goede invloed op het veiligheidsgevoel van zowel de jongeren als de volwassenen. In deze trainingen krijgen je de tools aangereikt om meer voor zichzelf op te komen, grenzen aan te geven en jezelf op de-escalerende wijze te kunnen verdedigen tegen fysiek grensoverschrijdend gedrag.

In deze Kickbokslessen wordt er niet met elkaar gespard. Wil je wél sparren, dan zijn er mogelijk in de les om dit wel te oefenen met leden die dat ook graag willen verbeteren.

Wij streven ernaar om onze lessen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom wordt tijdens de lessen gewerkt volgens de Budo code.

Geinteresseerd? Je kan altijd een keer gratis meetrainen om te ervaren of dit bij ze past. ..Kickboxing is a good way to deal with your body and to increase your selfconfidence. Perfect for young people is suitable for children between 10 and 15 years old and adults.

We will discuss the different kickboxing techniques and work on personal development. Kickboxing have a good influence on the sense of safety. Through these trainings they are provided with tools to stand up for themselves, to set limits and to defend themselves in a de-escalating manner against physical cross-border behavior.

We strive to make the lessons as safe as possible. That is why we work according to the Budo code during the lessons.

Interested? You can always train for free once to see if this suits them. ....